Oběd 1
SŠGTL
Berza de acelgas (vývar z mangoldu),
carne de ternera horno (hovězí pečeně na olivách),
brambory vařené,
lombarda san quintín (salát z červ.zelí),
jalea de naranja (pomerančové želé),
čaj
Oběd 2
SŠGTL
Berza de acelgas (vývar z mangoldu),
arroz con millo tierno (paella s kukuřicí),
lombarda san quintín (salát z červ.zelí),
jalea de naranja (pomerančové želé),
čaj
Oběd 1
SOŠ
Berza de acelgas (vývar z mangoldu),
carne de ternera horno (hovězí pečeně na olivách),
brambory vařené,
lombarda san quintín (salát z červ.zelí),
jalea de naranja (pomerančové želé),
čaj
Oběd 2
SOŠ
Berza de acelgas (vývar z mangoldu),
arroz con millo tierno (paella s kukuřicí),
lombarda san quintín (salát z červ.zelí),
jalea de naranja (pomerančové želé),
čaj
Oběd 1
Šalounova
Berza de acelgas (vývar z mangoldu),
carne de ternera horno (hovězí pečeně na olivách),
brambory vařené,
lombarda san quintín (salát z červ.zelí),
jalea de naranja (pomerančové želé),
čaj
Oběd 2
Šalounova
Berza de acelgas (vývar z mangoldu),
arroz con millo tierno (paella s kukuřicí),
lombarda san quintín (salát z červ.zelí),
jalea de naranja (pomerančové želé),
čaj